top of page

J Van Loon en Co: uw bedrijf, onze zorg

Uitmuntend fiscaal advies

Wilt u een glasheldere kijk op uw complexe boekhouding? Vertrouw dan op het beste advies over belastingen en jaarrekeningen: dat van J Van Loon en Co. Ons kantoor gidst u feilloos én betrouwbaar door het fiscale kluwen.

Uw ervaren klankbord

De noodzakelijke controles afhaspelen en klaar is kees? Niet zo bij J Van Loon. Wij doorgronden uw bedrijf tot op het bot. En denken met u mee, als klankbord. Hoe? Door uw zakelijke én persoonlijke doelstellingen in kaart te brengen. Zodat we u op het gepaste moment het juiste advies onder de ogen schuiven.

Sublieme service

Bij J Van Loon en Co hebben we geboren bedrijfsadviseurs in huis. Zij vertellen u graag welke vennootschap u nodig hebt. En begeleiden u vakkundig als er sprake is van een overname. Bent u een startende onderneming? Vertrouw ook dan op onze expertise. Nemen we onder meer voor u onder de loep: uw btw-administratie, fiscale controles en de successiewetgeving.

Een betrouwbare accountant nodig? Kies voor J Van Loon en Co: wij zetten uw bedrijf op het juiste spoor. Bel of mail gerust voor meer informatie.

bottom of page